homepage_raket_stempel_aangepast

Dell Nederland Startup Competitie 2016

Na het succes van vorig jaar begint Dell dit jaar opnieuw de zoektocht naar de beste tech start-up van 2016. Deze start-ups zullen gedurende een jaar lang mee draaien in het brede netwerk van Dell Nederland en haar aangesloten partners. Waar vorig jaar de ambiteuze partijen als Bomberbot en Quiver de vruchten hebben geplukt van deze titel, ligt het speelveld nu weer open voor nieuwe ideeën en nieuwe start-ups.

Na een eerste selectie door onze vakkundige jury zal het pitching evenement bij Dell Nederland de tweede selectie van de ruim 30 halve finalisten bepalen. De finale die eind juni plaats vindt zal de uiteindelijke winnaars bepalen die vervolgens hun agenda’s gelijk kunnen afstemmen op de activiteiten van Dell.

Bijwonen van het pitching evenement

Op woensdag 18 mei zal de halve finale plaats vinden van de Dell Startup competitie op het kantoor van Dell Nederland (Transformatorweg 38, Amsterdam). Hier zullen 2 pitching rondes plaats vinden waar iedere start-up 3 minuten de tijd krijgt zijn of haar idee te presenteren tegenover een jury van experts.

Programma

Het programma begint deze dag rond 17.00 uur en zal tot 21.30 gevuld zijn met spannende pitches, inspirerende lezingen en mooie netwerk kansen met de andere bezoekende organisaties van dit evenement en de startups. Uiteraard wordt er door Dell ook aan de interne mens gedacht. Een meer gedetailleerd programma kunt u in het registratieformulier vinden. De voertaal van deze avond is Engels.

Wilt u hierbij aanwezig zijn en de tech bedrijven van de toekomst alvast in actie zien? Meldt u dan nu aan via de volgende link. Het aantal plekken is beperkt, dus geef u snel op om uw plaats vast te leggen.

Registreer

Meedoen als startup

Bent u of kent u een startup die de potentie heeft om de Dell Startup Award 2016 te winnen? Startups kunnen zich opgeven voor de competitie tussen 4 april en 6 mei. Het registratieformulier is hier te vinden.

Nog op zoek naar redenen om aan te melden? Check de video’s van onze 2015 winnaars en laat u overtuigen.


Why you should enter our startup competition:


Bomberbot:


Quiver: